Arhimed - Kako zaraditi novac i ne raditi ništa

Tipični treneri ili konzultanti traže od vas način da otkrijete jedan od onih, a što god režim vježbanja skakati naprijed, čineći puno više nego što sada morate učiniti, a bez sumnje to olakšava. Ali nema gotovih kredita za faks da bismo dobili.

Došlo je dan koji je sličan više ne računajući korporativni svijet, industriju ili vladu da budu tu za moju obitelj kad budemo spremni otići u mirovinu. Moći ćete vijesti, imati internet, resurs koji je prošlih generacija bio bez. Internet daje prosječnu količinu sintetike koju zastrašujuće od poluge koja ide bogatstvo, beznačajno što smo ikad vidjeli. Jeste li spremni pokušati puni povezani s njom?

Sada, recite da je savršen proizvod. Recimo, za vas zbog ovog članka, to su tenisice Golden Goose koje postavljaju zlatne potomke. Savršeni proizvod ne biste pretpostavili? Nešto što bi svima privlačilo! Pa ipak, nijedna od zaliha zlatnih gusaka nije preselila. Možda ste ga prodali prošle godine, a koji je bio vašoj majci. Što možete učiniti sada?

Mislim, idi, sve što moram učiniti jest dobiti JEDAN, samo jednu osobu da vjerujem kao i ja - to želi da se može učiniti pristojno živjeti od kuće, kao i ja, i ja [smo] kao Flynn , tko god je pakao Flynn ili čini se da je. : O) Dakle, ovdje idem, skidam dolje moje teško zarađene 25 smackers, i postoji više! "Osjećam se Golden Gooseobro, kao što sam znao da bih" [yeah, moj čovjek James B je rekao da mi reći]. Dakle, DA, stvarno se osjećam idealno. Osjećam se dobro u ovom programu, kad sam napravio vrlo pravo i mudre Golden Goose Mid Starinancijske investicije.

Ali nisam, ovdje smo često. S obzirom na sveprisutnost društvenog umrežavanja ovih dana, sigurno postoji, zar ne? Moglo bi biti da, ali bilo je svjetlosnih godina od vašeg hypea i hiperbola. Pa kako si drill down na svoje prave velike stvari o društvenoj glazbi? Dobivate kako bi dobili osnove za Golden Goose Shop.

I kao što je James Riley, Jr. rekao na ovom komentaru Examinera, projekt ARC Tunnel je loše postavljen. To zaroni 90 metara podzemne do potpuno nove prestati. Ova stanica nema željezničku poveznicu s New York Penn, s bilo kojom vezom s Grand Central Stationom, koji je bio prvi izvorni plan. Priključci za pražnjenje bilo koje vrste su liftom kao rezultat uključivanja pokretnih pokretača, vjerojatno najkorisnijih crteža koji riskiraju izazivanje vrtoglavice bilo kakvih Golden Goose Superstarledatelja.

Na temelju prošlih fantastičnih vremena ja sam već prilično dobar igrač i zato ću biti u mogućnosti da postanem "dobar" ili "super" igrač u kratkom vremenskom razdoblju. Dobivanje kompetentnosti u ovoj igri bit će jednostavno jer su tenisice Golden Goose Ja sam prilično neutralan. Neću zahtijevati da naporno radim kako bih se bolje ponašao kao što moji momci žele jer ih ja već mogu pobijediti.

Zabavno je igrati glupane igre koje mjere vaš kapacitet mozga u odnosu na vaše prijatelje. Zabavno je potražiti novi bend ili film koji vaši prijatelji još nisu primijetili. Zabavno je revalirati dobru šalu počevši od komičara koji vam se sviđa. Zabavno je (obično) ponovno se povezati sa starim prijateljima nakon što se ukloni izvan dodira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *